Membri Asociatiei ADMR s-a intalnit astazi cu ocazia zilei internationale a persoanelor cu handicap!

ARAD. Luni 3 decembrie in jurul orelor 14.00 la sediul ADMR filiala Arad a avut loc intalnirea membrilor Asociatiei, cu ocazia zilei internationale a persoanelor cu dizabilitati.

La intalnirea ce-a avut loc astazi, au participat 20 de membri ai Asociatiei care au discutat diferite probleme de care se lovesc zi de zi. Una dintre problemele cel mai des intalnita este cea a drumurilor greu accesibile, pe care membrii acestei Asociatii spera s-o rezolve in vreun fel. Si vechea problema cu parcarile rezervate persoanelor cu handicap, care sunt ocupate de alte auoturisme a fost amintita, intrucat des se intampla ca unii soferi, nepasatori sa parcheze pe aceste locuri.

Domnul Mihai Fighir, presedintele Asociatiei a tinut sa multumeasca celor de la” Pizza 5 Colturi „care au sponsorizat cu mai multe cutii de pizza, cu ocazia zilei internationale a persoanelor cu handicap.

Membrii asociatiei au stabilit o noua intalnire pe data 21 decembrie, la sediul ADMR, de pe strada Corneliu Coposu nr 8, unde vor colinda cu prilejul Sarbatorilor de Craciun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *