Povestea artistului fotograf Gigi Budiu!

ARAD. Duminica 20 ianuarie se implinesc 2 ani de cand marele artist fotograf, GIGI BUDIU ,vicepresedinte la FOTO CLUB Arad a suferit o operatie foarte dificila, la coloana vertebrala. AFLA pe scurt povestea unui om, cu un suflet mare!

 

„In seara cind Ricardo Caria a tinut concertul caritabil, pe 18 ianuarie, la Teatrul Clasic” Ioan Slavici” mi-am adus aminte de 20 ianuarie, acum 2 ani cind am avut o operatie dificila pe coloana verterabla in Ungaria .Nu aveam bani suficienti dar,pe mine prietenii m-au ajutat!  Le multumesc mult de tot ,sunt multi ,asa ca nu dau nume, ca nu cumva sa uit pe careva! Nu stiti dragi prieteni ce simte omul cind la greu nu e singur, NIMENI nu e singur pe pamint !! Mai nult de 2 ani am avut un rol pe scena vietii sa circul in carucior cu rotile. Dar nu am fost singur, Bunul Dumnezeu si prietenii au fost mereu cu mine. Nici aparatul foto , in acea perioada n-am lasat. Dar am avut vointa multa.. sa ma fac bine, sa fiu fericit ca am prieteni” spune domn ul Gigi Budiu pentru Arad Press.
In acea perioada foarte grea a fotografului, i-a fost mereu alaturi, sotia sa, care l-a ajutat foarte mult si care si acum, ii este alaturi si ii da putere, incredere in fortele proprii.
Inconjurat de oameni care ta fac fericit, oameni care te fac sa rizi, care ta ajuta cind ai nevoie, oameni care nu ar profita niciodata de tine, oameni carora mereu le pasa ,EI SUNT CARE MERITA , sa-i pastrezi in viata ta , ne sfatuieste domnul Gigi Budiu.
 Gigi Budiu
„Haideti sa luam exemplul lui Ricardo Caria si sa ajutam si noi semenii nostri ! e o experienta nemaipomenita sa vezi un om care se bucura cand vede oamenii fericiti in jurul lui” completeaza artistul fotograf.

6 comments

 • Gigi Budiu

  Multumesc Andrada, pentru mine 20 ianuarie este ziua cind m-am nnascut a doua oara, dupa mai mult de doi ani de stat in caruciur cu rotile a fost o experieta ,am simtit pe pororia mea piala ce inseamna sa nu poti umbla sa fii paralizat de la briu in jos . Cin eram sanotos admiram baieti de la Asociatia sportiva Temerari toti sint in scaun cu rotile si fac Bashet , Tir cu arcul concursul, nu si a pierdut pofta de viata ,ei mar dat curaj si nu am pierd increderea in mine.
  A fost foarte greu la inceput dar nu mam lasat am avut increderea in Bunul Dumneze si am vrut sa ma fac bine sa ma pot ridica in 2 piciare si sa umblu sa fotografiezi .Arta fotografica ma tine in viata .Inca odata multumesc tuturor care mau jutat pe vremea ceia si au fost aloturi de mine mai bine spus si acuma ma sunt. Trebuie sa fiim mai ateni cu oamini care ne inconjoara si sa avem grija de modul de viata de sanatatea noastra.

 • Petre Don

  Pe Gigi Budiu îl cunosc din anul 1979 de la Clubul Tineretului Arad. Era coordonatorul Cercului Foto. Pe parcursul anilor Gigi Budiu s-a dovedit a fi un excepţional artist foto. De exemplu, a luat locul întâi la blamatul de alţii Festival Naţional Cântarea României. Nimic mai fals: la acel festival concurau cei mai buni artişti din ţară, lupta pentru un premiu fiind acerbă. Pe parcursul anilor artistul a repurtat multe şi diverse premii locale, naţionale şi internaţionale, fotografia sa artistică vorbind în imagini despre frumuseţea sufletului său mare. Chiar săptămâna trecută artistul foto Gigi Budiu a obţinut un premiu în Serbia cu o fotografie în care sunt imortalizat împreună cu colega mea de redacţie, Hedir Al.chalabi, fapt pentru care suntem foarte mândri. Am fost alături de el când s-a operat. Sincer, nu credeam c-o să mai umble vreodată. A folosit un cărucior cu rotile câtăva vreme. Ambiţios, hotărât să nu se dea bătut, Gigi Budiu a luptat pentru ca viaţa să-i fie normală. Acum se deplasează singur, fiind hotărât să se însănătoşească de tot, în cât mai scurt timp. ATENŢIE!!! În toată această perioadă grea, Gigi Budiu nu a lăsta aparatul foto din mână, bucurând ochii oamenilor cu imagini frumoase, numai de el descoperite şi date lumii. Să te faci bine de tot, gigi Budiu, noi consumatorii de artă fotografică suntem alături de tine!

 • Hedir Al-chalabi

  Desi l-am cunoscut de putina vreme, am remarcat la Gigi Budiu sinceritatea in relatiile cu cei din jur, franchetea cu care isi expune parerile si mai ales bunatatea si bunavointa de care a dat dovada din prima clipa. Interesandu-ma mai indeaproape de activitatea sa artistica nu m-a surprins deloc talentul si subtilitatile sale in ale artei fotografice. Lucrarile sale expuse denota fragilitatea sa sufleteasca, transmitand lirism prin arta vizuala. Afland despre lupta sa cu boala am ramas placut surprinsa de perseverenta sa pentru supravietuire si darzenia cu care nu a renuntat la aparatul de fotografiat.

  Gigi prietene, fii tare ca si pana acum!

  • ete un om sincer, bun si NICIODATA nus-i uita prietenii!!!! Mi-a povestit cu lacirmi in ochi…cat d e mult i-a ajutat prietenii!!!! Mi-a povestit cat de mult conteaza pentru dumnealui acei oameni care i-au fost alaturi si la greu, care au facut foarte multe pentru dumnealui. Ii felicit si eu, si imi permit sa le amintesc, ca dl Gigi Budiu, nu-i uita nicio clipa, mereu ii aminteste pe fiecare dintre ei, cat de multe au facut, venind in sprijinul unui om deosebit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *