Baumix renoveaza institutii scolare si o cantina!

ARAD. Baumix renoveaza doua institutii scolare si o cantina din Arad, Resita si Timisoara, in cadrul campaniei demarata „De ajutor pentru tine si ai tai”, care se desfasoara in 27 de orase din tara. BAUMIX_Arad

Baumix, producator 100% romanesc, de materiale de constructii, vine in sprijinul copiilor si  va renova, cu ajutorul voluntarilor din comunitatea locala, Gradinita Iratos din judetul Arad, Scoala nr.8 din Resita si Cantina de ajutor social din Timisoara.

 “Compania Baumix a pornit din dorinta de a ajuta familiile sa aiba o viata mai frumoasa, mai fericita. In 2013, Baumix trece intr-o noua etapa: ajutam familiile, pentru ca impreuna sa dam inapoi comunitatilor in care traim. Fiecare dintre noi, asa cum ne preocupam de locuinta proprie, trebuie sa fim responsabili si pentru mediul in care traiesc ceilalti membri ai societatii. Prin aceasta initiativa, dorim sa demonstram cat de puternica este puterea exemplului pozitiv in  dezvoltarea unor comunitati armonioase.”, declara pentru Arad Press, Claudia Russu, Director Marketing Baumix.

Campania „De ajutor pentru tine si ai tai!” isi propune sa incurajeze comunitatile locale sa se implice direct in renovarea cat mai multor institutii de invatamant, centre de plasament, cantine si spitale cu probleme, din toate zonele tarii.

Astfel, in perioada 17 aprilie – 17 iunie 2013, in cadrul magazinelor Dedeman, cumparatorii produsului PRIMUS Macrogranular vor beneficia de o reducere de 4 lei, din care 1 leu va merge intr-un fond de donatii destinat renovarii celor 27 de cladiri selectate.

Campania include o importanta componenta de voluntariat ,asadar orice consumator se poate inscrie  pentru a participa activ la renovarea oricarei cladiri alese.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *