54 de localitati din vestul tarii, fara lumina!

ARAD. In urma ninsorilor ce au inceput in urma cu 24 de ore, in vestul tarii, in 54 de localitati nu este lumina de sambata seara.

Localnicii mai multor localitati sunt revoltati si nu inteleg de ce nimeni n-a facut nimic de aseara, pentru a avea curent, mai ales ca viscolul a fost anuntat din timp, iar alimentarea cu energie electrica putea repusa in functie in scurt timp.

Judetul Timis a apelat la Armata,intrucat pe mai multe sectoare de drumuri se circula foarte greu, iar drumurile judetene Madrigesti-Gurahont, Sambateni-Ghioroc si Arad-Iratos au fost inchise,pentru cateva ore, potrivit reprezentantilor Consiliului Judetean Arad. Masurile au fost luate pentru ca utilajele de deszapezire sa poata curata drumurile.

Au fost blocaje pe drumurile Seitin-Semlac, Zadareni-Felnac, Iratos-Dorobanti, Dorobanti-Curtici, Ostrov-Bata si Arad-Siria(Unde ese cel ami periculos,avand in vedere ca sunt gropi l atot pasul, iar vizibilitatea ingreunata poate provoca accidente; aseara au fost semnalate trei masini,la o distanta de 500 de metri, care au avut pana,datorita gropile greu de observate in conditiile date!)

Auutostrada Arad-Nadlac este inchisa,decizia fiind luata in cursul noptii de 8 spre 9 decembrie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *