Taximetrist mort in accident !

ŞOFRONEA. Vineri 26 iulie a avut loc un grav accident de circulaţie produs între Curtici şi Şofronea. Din nefericire, un taximetrist si-a pierdut viaţa, iar alte patru persoane au fost rănite. 

accident intre Curtici si Sofronea

Din primele cercetări s-a stabilit că un bărbat de 53 de ani, taximetru, care conducea un autoturism marca Ford Focus, din direcția Arad spre Curtici, în localitatea Șofronea a efectuat un viraj la stânga intrând în coliziune cu un autoturism marca Audi A4, care în acel moment se afla în depășirea acestuia și era condus în aceeași direcție ,de un şofer de 21 de ani.

Şoferul taximetrist a decedat în urma impactului deosebit de puternic, iar patru persoane, șoferul Audi-ului si cei doi pasageri precum și pasagerul din Ford au fost răniți ușor, potrivit declaraţiei agentului principal de poliție Ovidiu Liber, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Circulaţia s-a desfășurat pe o singură bandă, alternativ în ambele sensuri până la încheierea cercetărilor la fața locului.

Echipajul de la descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad au intervenit în cel mai scurt timp posibil, pentru a elibera o persoană prinsă între fiarele mașinii. De asemenea, și un echipaj SMURD a sosit in cel mai scurt timp la locul accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *