A LANSAT prima lui piesa! Muneer Al Obeidli de la Romanii au talent!

MUNEER Al Obeidli,nascut pe 1 iulie 1984 ,originar din Emiratele Arabe a scos prima piesa „Turn off the light”, astazi, 01 februarie! ASCULTA piesa ce spune  ‘Traieste momentul!”  AFLA ce declara Muneer pentru Arad Press!  Muneer Al Obeidli

„Uneori ceea ce pare a fi doar o aventura de o noapte se poate transforma într-o iubire de lunga durata. Despre clip nu vreau sa va spun prea multe, prefer sa descoperiti singuri povestea. Cert e ca mare parte din actiune se desfasoara la aeroport” ,declara Muneer pentru Arad Press.

O voce calda, pura, care va incalzi inimile fetelor, promite sa fie de ce nu , HITUL 2013 !

Piesa se bucura de aportul lui Kaan, turcul care se lauda sa fi lucrat alaturi de Mario Winans si sa fi asigurat anul trecut deschiderea show-ului Pitbull si LMFAO in Istanbul.

Absolvent de medicina, pe taramuri banatene(a terminat la Timisoara) , Muneer sustine, insa, ca adevarata lui pasiune este muzica. De-a lungul timpului a luat lectii de canto, si-a facut un live band, a fost solist la Mandinga pentru un an, dupa care a trecut cu brio prin emotiile concursului Romanii au talent. In prezent locuieste in Bucuresti.

De la Billionaire a lui Bruno Mars pana la Tonight a lui Enrique Iglesias sau Ride It a lui Jay Sean, Muneer le-a cântat pe toate fara probleme, reusind sa stârneasca de fiecare data aplauze din partea celor prezenti.

Va invitam sa-l ascultam acum cu prima piesa „proprie si personala” –  Turn off the light, o productie HaHaHa Production si ii dorim mult SUCCES in cariera muzicala!

 

One comment

  • lavinia dagmar

    sincer am ascultat piesa de 2 ori, nu e nimic..uau..si clipul e naspa..adica toate sunt dupa macho-ul, pitic..sau sunt eu proasta..si n-am inteles era in bezna pana sa vina..fetele la el, e cam ciuadt omu”:..parerea mea ..sorry.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *