Serban Ionescu a plecat la cer!

SERBAN IONESCU. Marele cunoscut actor, un adevarat maestru al cinematografului romanesc, va ramane in amintirea romanilor ca fiind un actor cu un farmec aparte.

Serban Ionescu a iubit de mic actoria, si unul dintre filmele indragite de romani, in care Serban Ionescu a jucat in rolul principal, este „ION”. La cei 62 de ani, viata actorului a fost curmata brusc si

a lasat doar amintiri frumoase. „Am avut momente in viata, cand am fost un barbat fericit” sunt cateva dintre cuvintele spuse pe patul de suferinta, iar pentru fanii sai  a lasat mesajul : „Va iubesc! ”

A iubit-o pe fosta sa sotie, Magda Catone,pentru prima data, in film, dupa care a iubit-o si in viata reala. Dupa doi ani de suferinta, marele si indragitul actor Serban Ionescu s-a stins din viata, miercuri seara in jurul orelor 23.30. Testamentul lui Serban Ionescu va fi deschis saptamana viitoare, iar  avocatul sau, Catalin Dancu a spus ca Magda Catone va avea o surpriza.

In semn de ramas bun, in aceasta seara , Pro Cinema va difuza  „ION” la Filmul de ora 10,  care il are in rolul principal pe Serban Ionescu.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *