Abonatii Romtelecom nu vor mai receptiona Pro Tv, din 3 ianuarie!

PRO TV. Din data de 3 ianuarie, tot abonatii Romtelecom nu vor mai receptiona mult indragitul canal Pro Tv, decizie luata in urma negocierilor incepute intre Romtelecom si Pro Tv in luna septembrie,  cand Romtelecom nu a fost de acord cu pretul care exprima valoarea corespunzatoare pe care postul Pro Tv o reprezinta in pretul platit de fiecare abonat Romtelecom.

Multi fani ai acestui post Tv sunt foarte dezamagiti de aceasta decizie, iar Pro Tv isi arata regretul pentru aceasta situatie neplacuta si ii informeaza ca sunt alte alternative de receptionare ale canalelor Pro TV, precum : toti ceilalti distribuitori de cablu si satelit sau voyo.ro.
Informatii cu privire la detaliile in vederea receptionarii televiziunilor Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport.ro, MTVPro TV International pot fi obtinute la numerele de telefon (021).250.50.63 si (021).250.50.64, la Departamentul de Relatii cu publicul al Pro TV, sau pe www.ProTV.ro ,www.stirileprotv.ro vor oferi lista cu toti distribuitorii canalelor Pro TV din Romania si strainate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *