Accident feroviar la Neudorf !

ARAD. Marti, 5 octombrie, in jurul orelor 16.00 , in dreptul localitatii aradene Neudorf a avut loc un accident feroviar, fiind implicat un tren al companiei Regiotrans. Locomotiva a lovit o autobasculanta, iar in urma impactului deosebit de grav, soferul a ramas incarcerat.

accident feroviar la Radna

Accidentul a avut loc, la o trecere peste calea ferata, iar soferul ranit grav a fost preluat de o ambulanta si a fost transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, prezentand traumatisme interne si fiind suspectat ca a suferit cateva fracturi. Din fericire, niciun pasager din tren nu a fost ranit.

Trenul care circula pe relatia Timisoara Nord-Radna (Lipova) va avea o intarziere, de cel mult 120 de minute,pana la finalizarea cercetarilor efectuate de catre politisti.

Soferul urmeaza sa fie preluat de o ambulanta si transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, avand traumatisme interne si fiind suspectat ca a suferit cateva fracturi.

Niciun pasager din tren nu a fost ranit, dar garnitura va putea pleca pana la destinatie doar dupa finalizarea cercetarilor efectuate de catre politisti. Trenul circula pe relatia Timisoara Nord – Radna (Lipova), estimandu-se ca va avea o intarziere de cel mult 120 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *