ACCIDENT intre Horia si Arad!

ARAD. Vineri 11 ianuarie , in jurul orelor 08.30, intre Arad si Horia s-a produs un accident de circulatie, mai mult ca sigur datorita gropilor ce leaga acest drum si pe care soferii nu mai au cum sa le evite! sursa foto: aradon

Intre Arad si Horia nu mai este un scecret ca drumul arata ca o adevarata provocare! Toti soferii sunt nevoiti sa ocoleasca gropile care sunt la tot pasul, insa sunt si soferi inconstienti, care conduc cu mare viteza si brusc pierd controlul volanului. Asa s-a intamplat si Vineri dimineata, cand A. Viorel de 38 ani in timp ce se afla la volanul autoturismului  Opel, pe DJ 709 din direcţia localitaţii Horia spre Arad, a produs un accident soldat cu ranirea uşoara a acestuia şi a celuilalt conducator auto, implicat in eveniment. Din fericire , acest accident nu s-a soldat cu ranirea grava, insa putea avea un alt sfarsit, mult mai tragic!
Din primele cercetări efectuate la faţa locului poliţiştii au stabilit ca acesta nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, respectiv carosabil acoperit cu polei, şi a patruns pe contrasens intrand in coliziune cu un autoturism Seat, condus regulamentar din sens opus, de catre P. Calin de 30 ani.
Poliţiştii continua cercetarile.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *