Adolescenti cercetati pentru mai multe furturi din locuinte!

ARAD. Adolescenti suspectati de savarsirea mai multor furturi din locuinte, pe raza municipiului Arad. Tinerii suspecti au fortat sistemul de inchidere a usii unei magazii, a unui garaj si au escaladat gardul unei locuinte. adolescenti suspectati de furt
In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit ca in cursul lunii decembrie 2012, D. E. de 16 ani si N. S. de 16 ani ambii din Arad,  au furat dintr-un garaj situat pe strada Patria,  două biciclete ,in valoare de aproximativ 2.500 lei.
Deasemenea, in urma verificarilor, politistii au stabilit ca in noaptea de 6 spre 7 decembrie 2012, S. S.D. E. şi N. S. in varsta de 16 ani, toti din Arad, au patruns prin escaladarea gardului in curtea unui imobil de pe strada Stan Dragu, unde au  fortat sistemul de închidere de la usa unei magazii si au sustras mai multe scule electrice, in valoare de aproximativ 10.000 lei.
Tot în aceiaşi perioadă S. S. şi D. E. au patruns prin escaladarea gardului, si in curtea unei locuinte de pe strada Gheorghe Sion, de unde au sustras scule si materiale sanitare in valoare de aproximativ 5.000 lei.
Politistii l-au identificat si pe S. S. de 17 ani din Arad, care in cursul lunii ianuarie a.c., a sustras mai multi robineti in valoare de aproximativ 5.000 lei, dintr-un bloc aflat in constructii,de pe strada A. M. Guttenbrun, potrivit Inspectoratului de Politie Judetean Arad.
Politistii au dispus inceperea urmaririi penale, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, pentru toti cei implicati.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *