Adrian Igrișan, Cargo: „Vă aștept pe toți la Cupa Racing Bike Pro, de pe 8 septembrie, la Arad”

ARAD. Recunoasterea oficiala a traseului Cupei Racing Bike Pro va fi organizata in data de data de 31 august, la orele 10:00. Locul de intalnire va fi in Centrul comunei Siria – Muzeul memorial Ioan Slavici, iar traseul concursului se va parcurge alaturi de organizatorii competitiei.  La competitie, pe 8 septembrie, se va afla si Adrian Igrisan, indragitul solist al trupei Cargo.

Adrian Igrisan

Calendarul Riders Club:
Anul acesta competitia de la Arad va fi inscrisa in calendarul Riders Club. Riders Club este comunitatea pasionatilor de biciclete din Romania, diferentiati pe niveluri de abilitate si performanta.  Pana acum au fost organizate 8 competitii Riders Club, iar cea de la Arad este a 9-a.

Inscrieri:
Inscrierile la concurs se fac pe site-ul www.ridersclub.ro, pe pagina dedicata competitiei. Pana pe 2 septembrie, puteti profita de taxa redusa de 50 de RON.

Nivelurile competitionale:
In sistemul Riders Club, fiecare rider are un nivel de abilitate. Nivelurile sunt stabilite de la 4 la 1, unde 1 ii reprezinta pe sportivii de performanta, si 4 pe cei care abia si-au facut intrarea in lumea ciclismului amator. Fiecare nivel va aveacursa lui, cu clasamentul lui separat. Sistemul are si clasamente generale anuale, pentru fiecare nivel in parte.

Traseul:
Concursul de anul acesta va avea doua trasee, unul de 32 de km si unul de 51 de km. Descrierea traseelor poate fi regasita AICI. Traseul de 38 de kilometri va fi parcurs o data de riderii de nivel 3 si 4 masculin si de nivel 2, 3 si 4 feminin. Traseul de 51 de kilometri va fi parcurs o data de riderii de nivel 1 si 2 masculin si de nivel 1 feminin.

Adrian Igrisan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *