AFLA ce a facut un barbat disperat!

BIHOR. Un barbat si-a pierdut locuinta, dupa ce a girat cu aceasta, pentru a primi un imprumut de 60.000 de euro, bani pe care nu i-a mai putut plati. AFLA ce a facut barbatul, de suparare, cand a aflat ca trebuie sa-si paraseasca locuinta, pierduta prin exdecutare silita! sursa foto:ProTv

 Barbatul, din judetul Bihor, de necaz, inainte cu o zi, cand a aflat ca trebuie sa-si paraseasca locuinta, in care a investit bani si in care a lucrat pentru a avea un confort, a demontat geamurile, usile, a scos faianta si a demontat chiar si o scara interioara. Noul proprietar, cand a intrat cu executorul a ramas mut de uimire cand a vazut locuinta.

“Am constatat aici ca, in urma deplasarii noastre, sunt sustrase mai multe bunuri si sunt deteriorate incaperi, iar geamurile lipsesc. Lipsesc corpuri care, practic, fac parte integranta din constructie. O sa-i pun in posesie pe dansii, iar acestia, ca proprietari, n-au decit sa faca o plangere impotriva vechilor proprietari pentru distrugere”, a declarat Andrei Beiusan, executor judecatoresc, potrivit  Pro TV.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *