AFLA cum te vrea partenerul, in functie de ZODIA LUI!

HOROSCOP. Taurii sunt organizati si responsabili care au nevoie de o partenera care sa fie ca el. Nativii acestei zodii uraste schimbarile bruste si atitudinea de copil rasfatat. Ca sa fii pe placul unui Taur trebuie sa fii matura! AFLA cum te vrea in functie de zodia lui! Taurul

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Chiar daca nativul din Pesti este in interiorul sau sensibil si cam sentimental, la suprafata vrea sa para un adevarat „suflet de piatra”.  Pestii, au tendinta de a alege partenere mature, serioase si responsabile.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Barbatul Berbec prefera femeile relaxate, puse pe distractie, entuziaste si indraznete. Prin urmare, te prefera copilaroasa si interesanta decat sobra si plictisitoare.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurii sunt organizati si responsabili, si de aceea, barbatul din Taur are nevoie de o partenera la fel ca el, pentru a fi pe aceeasi lungime de unda. Taurilor nu le plac schimbarile bruste de dispozitie si atitudinea de copil rasfatat. De aceea, trebuie sa ai un comportament matur ca sa fii pe placul lui.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativul din Gemeni iubeste distractia, glumele si foarte rar se ia in serios. O femeie ideala pentru Gemeni este una copilaroasa, relaxata, amuzanta si pusa mereu pe distractie. Seriozitatea il plictiseste!

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Sensibil si emotional, in viata de familie barbatul din zodia Racului nu glumeste. Racii isi doresc alături de ei,o femeie responsabila, harnica, pragmatica si de incredere. Daca vrei sa stai mult timp in preajma unui nativ din zodia Rac, trebuie sa ai un comportament matur.

Leu (22 iulie – 22 august)

Barbatul din zodia Leului este atras de femeile puternice si chiar arogante. Daca pari foarte seriosa si de neclintit,va face tot posibilul sa te cucereasca!
Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Barbatul din aceasta zodie isi doreste o iubita serioasa, responsabila si organizata. Nu-i place să se joace de-a soarecele si pisica, de aceea nu e cazul sa te comporti ca un copil rasfatat in preajma lui.
 Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)
Nativii din Balanta sunt sociabili si prietenosi. O persoana foarte serioasa nu sunt pe placul lor. Te vrea amuzanta, vesela, pusa pe glume si distractie. Ii place sa ai un comportament copilaros si placut.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Barbatul din Scorpion are dorinte puternice si planuri marete de viitor. De aceea, Scorpionii au nevoie alături de ei, de o femeie matura si responsabila, sigura pe ea,care il poate sustine si care sa-i fie un adevarat sprijin in viata.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorii sunt printre cei mai flexibili reprezentanti ai zodiacului. Ei iubesc distractia, adora sa rada cu gura pana la urechi si sa incerce cele mai trasnite lucruri. Iar daca faci si tu toate astea, te va adora! Pe de alta parte, barbatul din Sagetator stie cand este cazul sa fie serios si se asteapta sa recunosti si tu acele situatii si sa te comporti ca atare.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Pentru Capricorni, seriozitateAa este pe primul plan. Acest barbat te vrea matura, hotarata si responsabila. Stiu intotdeauna, cu mare precizie, ce vor de la viata!

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorul adora joaca, distractia si divertismentul. Mereu incearca tot ce este nou, orice experienta neobisnuita doreste sa o incerce. Femeia ideala pentru el va face toate acestea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *