Ai parul gras! Ce trebuie sa faci?

PARUL GRAS. Multe persoane se lupta cu problema parului gras, atat in randul femeilor cat si al barbatilor. ACUM POTI AFLA ce iti recomanda specialistii pentru a scapa de aceasta problema! parul gras! ce trebuie sa faci

Caldura si umiditatea pot accelera productia de grasime, precum si modificarile hormonale. Deasemenea, si STRESUL are un rol foarte important in aceasta problema. Ce va recomanda specialistii?

In primul rand, un mare stilist, precum David Daines, va recomanda sa adoptati o tunsoare potrivita, mai ales tunsoarea in trepte. Daca purtati parul lung si drept, greutatea proprie in va trage in jos, facandu-l sa se lipeasca de cap. El mai recomanda si sa-l SAMPONATI MAI DES! Daca locuiti la oras, este recomandat pentru a combate grasimea excesiva de pe pielea capului, sa il samponati zilnic, daca nu, macar la doua zile.

INDICAT este sa alegeti un sampon TRANSPARENT, intrucat contin mai putine substante vascoase si sapala mai bine grasimea. ATENTIE: Niciodata nu este recomandat s faceti masaj scalpului, intre doua spalari, el trebuie facut exact inainte de samponare.

Este recomandat deasemenea, sa fie samponat de doua ori si la fiecare samponare sa lasati cinci minute samponul pe cap.

BALSAMUL de par nu face altceva decat sa-l acopere cu si mai multa grasime. EVITATI-L! Daca este chiar necesar, specialistii va recomanda sa-l folositi doar pe varfuri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *