AJUTAM impreuna! NORBERT,vrea sa ofere mamei in fiecare primavara un martisor!

ARAD. Un suflet de copil, pe nume Norbert, de numai 9 ani, din Arad, care mereu era vesel este nevoit sa treaca prin clipe de suferinta, luni de tratament, la care si unui om matur i-ar fi greu. IMPREUNA putem sa-l ajutam ! Vekony-Norbert 9 aniNorbert


Vekony Norbert este un baietel de 9 ani, bolnav de cancer, limfom non-hodkin cu celule mari. Boala a aparut in Aprilie 2008. Baiatul este un luptator, chiar daca a trecut prin foarte multa suferinta : insuficienta cardiaca, respiratorie, a fost internat la terapie intensiva timp de trei luni, dupa care a facut si alergie la un citostatic.

Analizele medicale, RMN, punctie medulara, citostatice, tratamentele sunt foarte costisitoare si depasesc cu mult situatia financiara a familiei.

De la debutul bolii, sase luni de zile n-a parasit spitalul Luis Turcanu din Timisoara, unde a fost internat in stare foarte grava, medicii nedandu-i prea mari sanse de viata. Baiatul a urmat si un tratament la o clinica din Italia, unde au avut posibilitatea sa plece cu ajutorul unei persoane deosebite, din Arad, care a dorit sa ramana anonima, iar acolo, Norbi a fost diagnosticat corect si tratat pentru o perioada de un an. vekony-norbert2-

Initial raspunsul la chimioterapie a fost favorabil, dar dupa mai multe luni Norbi a facut recadere, pana in ziua de azi facand trei recaderi. Sufera de un limfom foarte agresiv, cu high risc, adica de inalta malignitate, care din pacate reapare in momentul in care nu mai face tratament. Baietelul  face chimioterapie o data la doua saptamani, de trei ani.

Din pacate, i-a afectat vederea, rinichii, ficatul, splina. Singura lui sansa la viata este un transplant de maduva cu donator.

PUTIN DE LA FIECARE, putem AJUTA acest suflet de copil, care vrea sa ofere mamei cate un martisor, in fiecare primavara, multi ani de acum inainte! DIN SUFLET PENTRU SUFLET!

Donatii si sponsorizari se pot face in urmatoarele conturi:

Banca: Banc Post 
Titular cont: Diana Dines (mama)
Cont in LEI: RO63 BPOS 0200 0527 263R ON01
Cont in EURO: RO95 BPOS 0200 0527 263E UR01
Cont in DOLARI: RO39 BPOS 0240 0527 263U SD01
Cod SWIFT: BPOSROBU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *