ARADEANUL Ricardo Caria la Vocea Romaniei!

ARAD. Aradenii se pot mandri cu o voce de aur, care a uimit publicul si a incantat juriul cu vocea minunata a lui Ricardo Caria care este din Arad.

Atitudinea unui adevarat artist impletita cu o voce de aur a facut publicul sa aplaude din rasputeri!Un portughez , nascut in Lisabona s-a stabilit in Arad in urma cu sapte ani. Tanarul a multumit in mod special sotiei lui care l-a insotit in seara aceasta la Vocea Romaniei, insa nu i-a uitat si pe toti prietenii care l-au sustinut de acasa si tuturor celor prezenti in sala.

„Am simtit o bucuria enorm, un sentiment de fericire sa am sansa sa cant in cel mai mare scena din televiziune romaneasca si recunoscator pentru faptul ca doi din juriu au avut incredere in vocea mea” spune in premiera Ricardo Caria pentru Arad Press.

La intrebarea: ce a simtit cand publicul l-a aplaudat, Ricardo a spus  cu un zambet sincer pe buze : „cand vezi ca te aplaude publicul, atunci sunt tot mai sigur ca decizia care mi-am luat in viata de a urmari visul si pasiunea de a canta nu e degeaba si ca NU EXISTA NU POT!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *