Aradenii se „prajesc” la soare, iar fantanile arteziene sunt de decor!

ARAD. In mijlocul verii si cu temperaturi caniculare, in Arad functioneaza doar doua fantani arteziene! VEZI ce spun cei din primarie! fantani uitate!

Desi este foarte cald si Aradul dipsune de mia multe fantani arteziene in oras, doar doua dintre ele au fost puse in functiune, cel din Parcul Reconcilierii si cel din Parcul Tudor Arghezi (zona Intim),pentru functionarea lor fiind de ajuns doar actionarea unui buton si a unor robineti.

Pentru aerul racorit de functionarea celorlalte fantani este necesara montarea unor parti componete care sunt depozitate in sezonul rece, iar asta poate face, conform Primariei Arad, doar o firma speciazilata.

„Instalatiile trebuie puse in functiune de o firma specializata care e desemnata in fiecare an in urma unei licitatii publice. Cum bugetul local a fost aprobat abia la sfarsitul lunii aprilie, nu s-a putut demara la timp procedura de achizitie a serviciilor de intretinere a fantanilor arteziene”, precizeaza Corina Draghici purtator de cuvant Primaria Arad.

In speranta ca primaria va pune  in functiune, pe rand, toate artezienele din oras, in urmatoarele zile, aradenii deocamdata stau in „umbra” sperantei, ca vor trai mai bine!

 SPUNE PARERE TA! 
Sursa: Pro TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *