Artistii aradeni prezenti la Bruxelles!

ARAD. S-au intors  de la Bruxelles, placut surprinsi de ceea ce au vazut acolo. Artistii  aradeni cu care Aradul se poate mandri au prezentat dintre cele mai deosebite lucrari. Ce a declarat , pentru Arad Press,unul dintre artistii plastici , prezenti la Eveniment? Filip Aneta
Fascinante au fost lucrarile cu care artistii aradeni s-au prezetat la Bruxelles, si placut impresionati au fost toti cei prezenti la vazul celor mai frumoase lucrari ale artistilor fotografi : Gigi Budiu si Mircea Boran-prezent la eveniment , dar si ale celor plastici precum : Filip Aneta si Mihai Takacs, fiind si ei prezenti la Eveniment. Au fost deasemenea expuse lucrari si ale artistului plastic, Jurik Pavel.
In total au fost expuse 22 de picturi in ulei si acuarela, lucrari ce au reprezentat peisaje citadine din orasul nostru.
Presedintele Foto Clubului Arad, Mircea Boran  a prezentat un numar impresionant de fotografii ale clubului, cu cele mai frumoase locuri din Arad.
„Am fost placut surprinsa de interesul care l-au aratat persoanele ce lucreaza in Parlamentul European pentru arta si pentru traditiile orasului nostru. Dansii ne-au adresat multe intrebari legate de Arad, in special in ceea ce priveste stilurile arhitectonice. Frumusetea Aradului i-a impresionat. Din punctul meu de vedere evenimentul a fost un succes absolut, datorita conducerii orasului. Aradul merita sa fie promovat” spune artista plastic Filip Aneta, pentru Arad Press.
lucrarile artistilor aradeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *