Asigura-ti drumul cu limuzina de inchiriat din Bucuresti

M-am casatorit acum cateva luni, insa cred ca imi voi aminti momentele frumoase chiar si peste 50 de ani. Unul dintre lucrurile pe care, cu siguranta, mi le voi aminti este intrarea spectaculoasa pe care am reusit sa o creez la nunta mea.

Trebuie sa va spun, incepand cu inceputul, ca mi-am dorit o nunta nu foarte mare, dar eleganta si cu bun gust. Nu mi-au placut niciodata lucrurile prea ostentative, dar le-am apreciat pe cele care etalau eleganta. Astfel, la fel ca orice mireasa, mi-am cumparat rochia, am stabilit data, impreuna cu restaurantul si am facut cumparaturile necesare. La mai putin de o luna pana la nunta mi-am dat seama ca nu luasem in calcul un aspect destul de important – reusisem sa il trec cu vederea, si avea senzatia ca avea sa ma coste ceva.

Nu inchiriasem nicio masina, sau vreo limuzina care sa imi asigure transportul catre biserica si de la biserica spre petrecere. Stiind ca mai este asa de putin timp pana la nunta, am luat la bani marunti fiecare site cu limuzine pe care l-am gasit, insa majoritatea fusesera rezervate deja. Auzind asta, deja presimteam ca va trebuie sa platesc dublu sau chiar mai mult ca sa gasesc o limuzina de inchiriat in Bucuresti, intr-un timp asa de scurt.

Speranta a venit totusi atunci cand am gasit un site, care parea foarte nou. Am sunat, si m-am linistit cand am auzit ca erau disponibili la data nuntii mele. Acum mai ramanea aspectul banilor pe care trebuia sa ii platesc pentru trasnport. Am intrebat ce servicii intra in tarif, si am inteles cu bucurie ca in tariful de inchiriere intra atat soferul cat si combustibilul folosit. Tariful era perceput la ora, insa nu am avut niciun fel de obiectie in legatura cu acest lucru. Era multumita ca u trebuia sa imi fac eu griji cu privire la combustibil, iar facptul ca soferul era inclus in pet nu a putut decat sa ma bucure si mai tare.

In plus, dupa o scurta discutie cu proprietarul limuzinei am aflat ca avea la dispozitie un minibar, care era si el inclus in pret, si ca, la cerere, soferul poate purta un costum de alta culoare, eventual una care sa se asorteze cu sala de petrecere. Nu am avut astfel de preferinte, desi, probabil daca as fi cerut ca soferul sa poarte verde, probabil ar fi facut-o. Pentru mine un costum simplu, era suficient, retineti, imi doream o nunta eleganta si deloc ostentativa.

Tot pe acelasi principiu, m-am bucurat sa vad ca limuzina chiar arata ca in fotografii, eleganta, alba, foarte curata si ingrijita corespunzator. Sotul meu nu vazuse deloc limuzina, insa in ziua nuntii a ramas surprins sa vada ca facusem totul ca la carte. Este inutil sa mai mentionez ca limuzina fiind echipata cu 8 locuri, am reusit sa mergem impreuna cu nasii si parintii catre biserica si catre restaurant, fapt care mi-a oferit un ragaz de relaxare. Alege si tu o limuzina de inchiriat in Bucuresti si fa-ti nunta de vis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *