Astazi, Gaiul sarbatoreste!

ARAD. Astazi va avea loc cea de-a doua editia a „Zilelor cartierului Gai 2012”. Evenimentul va incepe la ora 11.00 la Biserica Reformata Gai, dupa care vor continua o serie de surprize la Baile Termale din Gai (Bidi).

Astazi sunteti invitati la Zilele Gaiului incepand cu orele 11.00 la Biserica Reformata Gai, unde veti avea ocazia sa vedeti expozitia de picturi „Armonii Cromatice”, ale pictorilor aradeni : Mihai Takacs,Flory Takacs, Maria Furnea, Pavel Jurik, Liviu Leonte, Knal Levente ,Catalina Boeru si Pricop Lenuta. Gazda evenimentului este preotul reformat din Gai, Imre Czege.

Deasemenea va avea loc si prezentarea in premiera a volumelor de carti „Gai- pagini monografice” de HOREA TRUTA      si „Acesta e Gaiul meu ” de LIUBOMIR SANDICI.

Zilele Gaiului vor continua la Baile Termale din Gai , (Bidi) unde va avea loc o dezbatere cetateneasca, in care se vor discuta prioritatile cartierului Gai, in special reabilitarea parcului, si modernizarea pietei Gai. Pe scena vor urca : Stefan Muntenas, Oana Stana, Ansamblul Kolo si Ansamblul Maruntica, dupa care va avea loc o tombola cu castiguri surpriza.

Ca invitat special va fi Mihai-Razvan Ungureanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *