ASTĂZI începe marea Preselecție Miss Arad 2013, pe Ștrandul GemiSport !

ARAD. Astăzi are loc Preselecția Concursului de Frumusețe Miss Arad 2013 ! ÎNSCRIEREA concurentelor care doresc să participe la eveniment sunt așteptate la Ștrandul GemiSport, începând cu orele 18.30, până la orele 20.00 când va începe Preselecția, iar participantele vor trebui să convingă juriul că sunt cele mai bune! Miss Arad 2013

Intrarea la Preselecție este GRATUITĂ, iar evenimentul va avea loc lângă piscina principală a Strandului, fiind un ambient exotic, după cum spun organizatorii.

În cadrul Preselecției “Miss Arad 2013” poate participa orice persoana de sex feminin, cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani, având domiciliul stabil în județul Arad, înălțimea minimă de 1.66 m, necăsătorită și să nu fie părinte.

Concurentele care vor trece de această etapă și se vor califica în marea finală, vor participa la mai multe activități, printre care se numără și “Cantonamentul Frumuseții”, “ședință foto oficială”, dar și programe și servicii menite să le mărească capitalul de frumusețe la maxim prin accesul la cele mai apreciate utilități din domeniul frumuseții.

Până la marea finală, norocoasele se vor intâlni și vor fi răsfățate de adevărați profesioniști în materie de frumusețe, din Arad.

Regulamentul concursului este disponibil pe

www.angelsgroup.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *