ATENTIE la Capuse! VEZI cum poti indeparta cu usurinta o capusa!

ATENTIE LA CAPUSE! Medicii din Romania, s-au confruntat in ultimii ani, cu foarte multe cazuri in care pacientii au fost muscati de capuse. VEZI care este cea mai sigura si eficienta metoda de a indeparta corpul unei capuse, in siguranta, fara sa-i ramana capul infipt in pielea victimei !  cum indepartezi o capusa

Intepatura de capusa este foarte periculoasa si raspandeste boala Lyme (Borrelioza). Daca simte miros de fosfor umed, capusa paraseste corpul in care si-a infipt capul.

Astfel, capusa infipta in piele, poate sa fie indepartata cu usurinta, cu ajutorul unui singur bat de cribit. Se umezeste capul unui bat de cribit, si se fac cu el, cercuri in jurul locului unde este infipta capusa. Veti observa cum imediat, capusa isi va extrage singura capul si se va urca pe batul de cribit, pentru a savura mirosul de fosfor.

Aceasta metoda de indepartare a capuselor, s-a dovedit a fi cea mai sigura si cea mai eficienta. Daca apucati corpul capusei, prin alte metode, riscati ca saliva acesteia, sa fie injectata in corp, prin ruperea capului insectei, infipt in piele.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *