Au fost dati afara ! VEZI ce s-a intamplat cu doi candidati din Arad !

ARAD. Doi candidati din Arad au fost prinsi la prima proba scrisa, cu telefoanele mobile la ei. VEZI la care Centru de examinare au fost descoperiti cei doi elevi ! sursa foto:stirileprotv

La prima proba scrisa a bacalaureatului, la limba romana au fost prezenti 3470 de elevi din Arad, dintre cei 4208 inscrisi, diferenta fiind reprezentata de absenti si candidati carora li s-a echivalat proba din sesiunile anterioare.

La Centrul de examinare de la Liceul Tehnologic de Electronica si Automatizari „Caius Iacob” Arad, au fost descoperiti cei doi candidati care au avut tupeul sa intre cu telefoane mobile la ei.

“In timpul probei, asupra a doi candidati au fost gasite telefoane mobile. Conform procedurilor, cei doi candidati au fost eliminati din examen. Tuturor li s-au adus la cunostinta, inainte de a intra in sali, ca nu au voie sa pastreze asupra lor telefoanele”, spune doamna  Mariana Tocaciu, inspector scolar cu o experienta demna si de neclintit.

In judetul Arad exista aproximativ 3900 de absolventi de liceu din promotia curenta, insa peste 600 nu s-au inscris la bacalaureat. Pe de alta parte, 900 de absolventi de liceu din promotii anterioare vor sustine examene in sesiunea actuala.

sursa: stirileprotv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *