Lotul I al autostrazii Nadlac-Arad, deocamdata un vis!

ARAD. Exact peste o luna ar fi trebuit sa fie deschisa circulatia pe Autostrada Nadlac-Arad, conform contractelor semnate cu firmele care au preluat lucrarile, insa lucrurile stau altfel. DE CE INTARZIE lucrarile de finalizare? sursa foto:stirileprotv

Tronsonul cuprins intre granita si Pecica este abandonat de cateva luni bune. Dupa ce a fost reziliat contractul cu Romstrade, pe cei 22 de kilometri ai autostrazii nu s-a mai lucrat deloc. Licitatia pentru desemnarea unui alt constructor, nu a fost organizata in mare graba. 

Abia a fost anuntata lansarea procedurii de desemnare a unui consultant care se va ocupa de organizarea unei licitatii de achizitie a unor servicii de expertizare tehnica.

Dupa ce va fi desemnata, firma va avea la dispozitie timp de 30 de zile pentru finalizarea expertizei. Ulterior se va organiza licitatia pentru atribuirea lucrarilor de executie. Cat vor mai intarzia lucrarile de finalizare? Cu siguranta cel devreme pana la mijlocul verii, santierul va ramane in acelasi stadiu.

Pe de alta parte, tronsonul II al autostrazii, cuprins intre Pecica si Arad, cu o lungime de 17 kilometri ar putea fi finalizat. Conform CNADNR au fost realizate 80 la suta din lucrari, iar in luna august, drumul ar putea fi deschis.
august.

sursa:stirileprotv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *