AVERTISMENT! Este posibil ca Terra sa dispara in DOUA LUNI?

Peste Terra se va lasa bezna si haosul, in mai putin de doua luni? Potrivit predictiilor unui monah tibetan,pe data de 21 decembrie 2012 , Pamantul va trece prin „zona zero”, stare a spatiului in care se stinge si nu poate fi raspandita niciun fel de energie.

Deasemenea va disparea si campul electromagnetic al tuturor obiectelor. In predictiile aparute se mai spune ca timp de patru zile , va fi bezna pe planeta. Aprozimativ zece la suta din populatia Pamantului ar putea muri in mai putin de doua luni potrivit avertizarilor facute de monahul tibetan, pentru agentia spatiala americana NASA.

Monahul tibetan sfatuieste populatia sa isi ia familia, banii, actele si sa plece la tara unde sa-si faca rezerve  cu produse alimentare, apa, lumanari si lemne,pentru zilele apocaliptice! Monahul mai spune ca este bine ca in aceasta perioada sa inchida geamurile si sa le acopere cu materiale prin care sa nu treaca lumina,deoarece in aceasta stare energetica a Pamantului este posibil sa auda si sa vada lucruri greu de perceput in mod obisnuit, unii pamanteni riscand sa innebuneasca.
Pamantul va iesi din aceasta „zona zero” pe data de 7 februarie 2013, potrivit predictiilor monahului.
In urma cu mai bine de douazeci de ani, au mai existat astfel de avertismente daca va mai aduceti bine aminte !!!
Referitor la acest subiect, SPUNE PAREREA TA AICI, care CONTEAZA!

2 comments

  • Abstract

    Cred ca deja ar fi ceva semne clare ca intro luna jumate ii game over. Sfarsitul lumii a venit deja pentru tera , noi suntem sfarsitul , ca o boala a pamantului , si bolile umane , sunt anticorpii pamantului. Apocalipse umane au fost cateva , ganditiva la toate rasele ce au disparut aproape complet din cauza industriei noastre. Si daca vine sfarsitul , 100% nu vine ca un mayas nu o mai avut chef sa faca zile dupa 21 dec. Poate i so stricat piatra si no mai scris… Sfarsitul vine el mult mai incet si mai nasol , nu scapam noi cu un BOOM si gata . La cate chemicale aruncam in oceane si mari , cica nu-i poluant in cantitati mici ca se „DILUEAZA” , ce gluma proasta. I-a uitati-va pe net la super bacteriile din oceane si mari , cum tot au aruncat idiotii deseuri de medicamente si antibiotice in mare , bacteriile s-au imunizat la ele , si vor veni pe noi boli noi la care nu o sa avem ce face , imune la antibiotice. Si daca vine anu asta , asta e. Daca nu , aveti grija cum va lasati locuintele cand va mutati in BUNKER-ul de la munte , ca poate alti va fac o vizita cand sunteti plecati , si va golesc de bunatati :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *