Baiatul de 12 ani disparut de acasa A FOST GASIT!

TIMISOARA. Baiatul care a disparut de la domiciliul sau din localitatea Ivanda, judetul Timis a fost gasit vineri dimineata in Gara de Nord.

Bogdan Alexandru Mutrescul in varsta de 12 ani, care a fugit de acasa a fost gasit vineri dimineata,de politistii Sectiei Regionale de Politie Transporturi Timisoara, care ulterior l-au incredintat pe copil, Inspectoratului de Politie Judetean Timis. Baiatul si-a petrecut noaptea in Gara de Nord.In urma verificarilor, politistii au stabilit ca baiatul a fugit de acasa intrucat s-ar fi certat cu mama sa, pe motivul numarului mare de absente pe care le are la scoala.

Vă reamintim că, miercuri, Bogdan a plecat de la şcoala din localitatea Giulvăz, iar la finalizarea cursurilor a plecat cu microbuzul spre casă. Cand a ajuns acasa de la serviciu, mama băiatului a găsit acasă doar telefonul mobil și ghiozdanul, însă băiatul nu era. Speriata, mama baiatului a cerut ajutorul polițiștilor.

Potrivit unor surse apropiate se pare ca baiatul sufera mult datorita momentelor mult prea putine, in care este alaturi de parinti, acestia fiind la serviciu pana tarziu in noapte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *