BORDEL descoperit in Micalaca!

ARAD. In noaptea de joi spre vineri, un BORDEL care functiona intr-un apartament cu trei camere, in zona Micalaca a fost inchis in urma unei operatiuni DIICOT. AFLA ce a fost descoperit in apartament!sursa foto:pressalert.ro

Operatiunea bine pusa la punct atat de DIICOT, cat si de Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara si Politia Timis, cu sprijinul SRI Arad, a inchis un BORDEL din Arad, care functiona la parterul unui bloc din cartierul Micalaca. Anchetatorii au intrat in respectivul „cuibusor”, chiar cand acesta functiona. In apartament au fost descoperita  atat cea are se ocupa de intreaga afacere, cat si trei prostituate.

Una dintre prostituata era minora! Printre prostituate se afla si un transexual. Clientii erau racolati in urma anunturilor date in ziar,dar si prin recomandarile altor clineti. Nu exista un tarif anume, preturile fiind negociate in functie de serviciile oferite, cu fiecare client in parte. Sumele erau stabilite intre 50 si 80 de lei, dar pentru un serviciu complet se ajungea si pana la 800 de lei.

Potrivit Pressalert.ro,Valko Iolan, cea care coordona afacerea, a fost gasita in bucatarie, in momentul in care anchetatorii au intrat in apartamentul cu pricina. Valko Iolan a recunoscut ca una dintre prostituate lucra cu ea impreună de aproape doi ani de zile, dar a negat ca minora ar fi lucrat pentru ea. In urma anchetei, a iesit la iveala ca femeia era sprijinita şi de alte persoane care se ocupau de transportarea fetelor la clienţi sau de supravegherea lor. Suspectii au fost ridicati si dusi pentru audieri la sediul DIICOT  Timisoara.

Valko Iolan a fost prezentata cu propunere de arestare preventiva Tribunalului Timis, fiind acuzata de DIICOT de trafic de minori şi proxenetism. Instanta a decis arestarea femeii pentru 29 de zile.

sursa: pressalert.ro

3 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *