Cadouri de Iepuras, daruite de prescolarii Gradinitei „Bambi” !

ARAD. Luni 29 aprilie prescolarii Gradinitei Bambi din Arad, au oferit un strop de bucurie in sufletele copiilor de la Centrul de Primire Urgente Minori din Arad. Copiii au mers si au daruit multe dulciuri, alimente, haine si jucarii, insa copiii de la Centru au fost foarte fericiti mai ales de prezenta prescolarilor de la Gradinita. VEZI mai multe imagini! Prescolarii de la Bambi, daruiesc cadouri micutilor de la Centru de Primire Urgente Minori

Luni a fost o zi magica pentru copiii de la Centrul de Primire Urgente Minori, din Arad, intrucat au primit cu multa bucurie in suflet, ca si oaspeti, pe copiii de la Gradinita Bambi din Arad, care au venit incarcati de daruri. Impreuna au recitat poezii de Paste, au cantat cantece de primavara, dupa care s-au jucat impreuna.

Doamnele care au multa grija de copiii, referent doamna Turc Carmen si consilier doamna Valea Dorina, au precizat ca micutii i-au asteptat cu mare nerabdare pe micii prescolari.

Marea bucurie a celor de la Centru a fost vizita, intrucat, o imbratisare, poate insemna mult mai mult, decat orice alte lucruri materiale, atunci cand nu o ai.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *