Ce aparate de curatat se gasesc intr-o spalatorie de covoare din sectorul 6?

In prezent, pentru  curatarea profesionala a covoarelor si a mochetelor se folosesc dispozitive automate, care fac urmatoarele operatiuni: aspirare, spalare si centrifugare.

Unul dintre aparatele folosite este desprafuitorul, care are rolul de a extrage praful, nisipul si orice alt tip de particule. Sa nu uitam ca toate operatiunile sunt realizate de catre specialisti, care sunt in concordanta cu recomandarile producatorilor de covoare, pentru a le pastra culorile si textura acestora.

Aspirarea pe ambele parti este importanta, deoarece in acest fel se elimina intreaga cantitate de praf din fibrele covoarelor.

S1Apoi, in cadrul procesului de spalare se foloseste monoperia electrica, care asigura un periaj corespunzator, iar covoarele vor straluci dupa.

Pe langa aparatura, intr-o spalatorie de covoare din sectorul 6 se folosesc sampoane speciale pentru fiecare tip de covor in parte, cu diferite arome foarte placute, spre exemplu, lavanda.

Dupa ce au fost spalate, covoarele trebuie uscate in conditii optime, de aceea, se va utiliza un uscator profesional, cu dubla functie, care elimina chiar si 20 de litri de apa pe ora.

Covoarele nu sunt folosite doar pentru aspectul pe care il dau intr-o camera, ci si pentru a proteja pardoseala de zgarieturi sau alte lovituri. Asadar, rolul lor in orice locuinta este incontestabil.

Curatarea acestora este un incovenient pentru multi dintre noi, deoarece nu dispunem de un spatiu adecvat si nici de timpul necesar. Poate sa dureze cateva ore pana periem covorul pe toata suprafata lui.

La o spalatorie de covoare din sectorul 6 are loc si operatiunea de finisare. Aceasta este ultima etapa, in care se mai aspira inca odata covorul si se piaptana marginile acestuia, pentru a fi uniform.

O inovatie in ceea ce priveste curatarea covoarelor este trenul de spalare. Dispozitivul are mai multe functii, de la prespalare si spalare, pana la clatire si rularea automata.

Trenul de spalare are numeroase avantaje, deoarece consuma mai putina energie electrica, comparativ cu alte masinarii, fiind prevazut cu un sistem de recirculare a apei si cu pompe de dozare a detergentului.

Centrifuga este cunoscuta si folosita la uscarea covoarelor, fiind prevazuta cu un sistem de absorbtie foarte eficient.

Orice spalatorie are si o camera de uscare, unde temperatura este controlata, in asa fel incat sa se creeze conditii optime de uscare. In doar cateva ore se elimina intreg procentul de apa ramas in covor in urma spalarii.

Covoarele care au praf si pete capata si un miros neplacut, insa acesta se poate elimina cu ajutorul neutralizatorului de mirosuri.

In ceea ce priveste preturile, acestea se calculeaza in functie de dimensiunile covoarelor. Avand in vedere ca majoritatea spalatoriilor ofera transport gratuit pana la resedinta dumneavoastra, putem afirma ca vorbim despre un raport calitate-pret bun.

Concluzionand, o spalatorie profesionala este prevazuta cu o linie moderna de utilaje, iar in acest mod rezultatele obtinute vor fi remarcabile. Acordand o atentie sporita in ceea ce priveste curatarea covoarelor, acestea isi vor pastra culorile si textura mai multi ani, iar noi nu va mai trebui sa investim in achizitionarea altora noi. Spalarea covoarelor acasa poate duce la deteriorarea lor, deoarece nu avem la dispozitie dispozitivele necesare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *