Ce s-a intamplat defapt cu Elodia?

Povestea trista a avocatei Elodia Ghinescu. Dupa cinci ani de asteptari, Cristian Cioaca, dupa lungi si disperate asteptari, a primit teribila veste! AFLA despre ce este vorba! sursa foto:stirileprotv.ro

 

In urma cercetarilor in dosarul „Elodia”, procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistia din Parchetul de pe langa Inalta Curte  de Casatie si Justitie, au decis trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a lui Constantin Cristian Cioaca, pentru savarsirea infractiunilor de omor calificat si profanare de morminte, dupa mai bine de cinci ani, de la disparitia sotiei sale, potrivit agentiei MEDIAFAX.

Se pare ca in noaptea de 29 spre 30 august 2007, in urma unor certuri, pe tema unui presupus divort, datorate presupuselor relatii extraconjugale, in timp ce se aflau in dormitorul matrimonial, discutiile ar fi degenerat, context in care inculpatul Cioaca Constantin Cristian i-a aplicat sotiei sale, victima Ghinescu Elodia multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia. Ulterior se presupune ca Cioaca ar fi transportat trupul victimei in cada baii, unde l-a depesat, pentru a-l ascunde mai usor, intr-un bajaj mare si transportat cu autoturimul intr-un loc necunoscut inca. 
Cristian Cioaca a fost arestat in 5 decembrie 2012, de Curtea de Apel Bucuresti, in urma probele criminalistilor, prelevate din locuinta Elodiei si a lui Cristian Cioaca, care l-au indicat, drept ca prim suspect, pe politist,responsabil de uciderea avocatei si transarea acesteia, iar cel mai trist lucru este ca baiatul lor ar fi fost in casa, in momentul in care Elodia a fost ucisa.

Elodia Marilena Ghinescu a disparut de acasa la sfarsitul lunii august 2007, insa Cristian Cioaca, atunci politist la Politia din Arges, insa politistul, a anuntat disparitia sotiei, abia in 5 septembrie 2007, la solicitarea sefei lui.

Va mai amintim, ca in octombrie 2007, intr-o rapa langa Rasnov au fost gasite uniforma de politist a lui Cioaca, precum si alte obiecte ale acestuia si ale Elodiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *