Ce trebuie sa stiti atunci cand apelati la masini de inchiriat de la aeroport, ieftin

Pe masura ce Romania devine o destinatie din ce in ce mai populara pentru turistii care doresc sa vada frumusetea Transilvaniei, arhitectura medievala minunata si numeroasele orase si sate fortificate, masina de inchiriere devenind o optiune logica  de necurmat pentru calatorii. Cunoscuta sub numele de intersectia Europei Centrale, Romania are o istorie lunga de calatori ce trec prin frontierele si caile de transport interioare ale sale. In cazul in care va decideti sa inchiriati o masina, exista anumite aspecte ale conducerii in Romania, de care ar trebui sa fiti constienti  prin care sa va asigurati ca aveti o calatorie sigura si placuta.

Prima chestiune de care trebuie sa discutati cand aveti de gand sa inchiriati o masina in Romania sunt limitele de viteza pe drumuri diferite. In orase exista o limita generala de viteza de 50 Km pe ora in timp ce in zonele rurale deschise, aceasta viteza este marita la 80 km pe ora. In ceea ce priveste autostrazile si drumurile speciale, limita este de aproximativ 120 km pe ora. Cu toate acestea, aceste limite pot fi modificate, astfel ca merita sa tineti ochii tintiti pe semnele rutiere. In plus, exista variatii in functie de tipul de masina pe care o conduceti, compania cu masini de inchiriat de la aeroport ieftin ar trebui sa fie in masura sa va sfatuiasca bine inainte de avea probleme cu toate acestea.

img-20150910-waDaca calatoriti cu copii in masina inchiriata, este esential sa existe un scaun pentru copii pentru ei. Siguranta copiilor este luata in serios, copiii nu au voie sa stea in centurile de siguranta din fata si trebuie sa fie purtate in orice moment in timpul deplasarii in afara zonelor urbane. Daca nu veti respecta  aceste reguli exista o sansa ca politia locala sa va elibereze o amenda. Este vital ca in cazul in care veti avea  o amenda emisa sa stiti ca toate platile sunt efectuate la sectiile de politie, mai degraba decat pe marginea drumului.

In Romania, masinile circula pe dreapta si trebuie sa dati intotdeauna prioritate  acestora in sensurile giratorii. Trebuie acordata o atentie de fiecare data cand conduceti in Romania, in afara de masinile obisnuite transportul local poate avea  mai multe forme diverse de transport pe sosele, calul si caruta fiind inca folosite pe scara larga, in special in zonele rurale. Accidentele sunt comune cu astfel de  vehicule trase de cai astfel ca atentia sporita, mai ales pe timp de noate este vitala.

Conducerea sub influenta bauturilor alcooloce este strict interzisa in Romania, ceva ce compania dvs. cu masini de inchriat de la aeroport ieftin ar trebui sa va informeze dinainte. Spre deosebire de o mare parte din Europa , oficialii romani opereaza o politica de toleranta zero fata de conducerea auto dupa ce ati consumat bauturi alcoolice si, ca atare, chiar daca ati baut foat putin alcool, veti fi considerate nepotrivit pentru a conduce. In plus fata de acest lucru, multi vor recomanda ca conducerea pe timp de noaptesa fie evitata. Acest lucru se datoreaza in principal numarului mare de carute trase de cai pe drumurile care nu au lumini.

Urmand acest sfat de vacanta ar trebui ca vacanta dumneavoastra sa fie un succes complet. In cele din urma, atunci cand ati achizitionat masina inchiriata este esential sa fii atent in orice moment. Conducerea in Romania se desfasoara, de obicei, in conditii de siguranta, dar nu este aceeasi experienta ca in Europa de Vest; exista probleme considerabile de care ar trebui sa fiti in mod constant constienti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *