CINE ESTE Ricardo Caria, vocea de aur a Aradului!

ARAD. Tanar si plin de viata, care in jurul lui transmite o incarcatura sufleteasca extraordinara, Ricardo Caria este aradeanul care a urcat pe scena de la Vocea Romaniei si a uimit cu vocea sa, o sala intreaga dar si juriul prezent.

Ricardo Caria, este nascut in Portugalia, la Lisabona. Tanarul a venit pentru prima data in Romania in anul 2005, cand a fost trimis la inaugurarea fabricii „Delphi” din Ineu, de firma unde lucra la acea vreme.El trebuia sa petreaca doar zece luni, insa soarta lui a vrut altceva. Lui Ricardo a inceput sa-i placa foarte mult in tara noastra si a inceput sa iubeasca mult tot ceea ce insemna Romania : ” Îmi place mult aici. Am învăţat să iubesc ţara asta poate cum mulţi români nu ştiu să o iubească. Are o încărcătură sufletească aparte ţara asta, ceva ce mă face să o iubesc foarte mult. Oamenii sunt călduroşi, primitori. Valorile familiale sunt aici foarte bine păstrate, spre deosebire de alte locuri unde încep să fie neglijate. Desigur, ca peste tot, există şi aici lucruri negative, este ceva cât se poate de normal, însă nu îmi place să vorbesc despre ele“, spune Ricardo Caria.

Destinul a mai pregatit pentru tanarul portughez si un suflet pereche, pe care l-a intalnit in acesti sapte ani, de cand locuieste in Arad, : ” Între timp am cunoscut o arădeancă frumoasă, Alina, cu care m-am şi căsătorit. Am rămas impresionat de căldura cu care am fost primit în sânul familiei sale.”

Impreuna cu minunata lui sotie, locuieste si acum in Arad si au impreuna doi copii extraordinari care spune el :” sunt ingerii nostri, care ne dau zilnic zambetul pe buze, care este de neinlocuit”.

Ricardo lucreaza in prezenta ca si inginer, la o firma multinationala din Arad, insa pasiunea lui este muzica si in viitor isi doreste sa urmeze o cariera muzicala. Ricardo avand o voce extraordinara si o prezenta scenica demna de invidiat de toti artistii din Romania se poate pregati , in urma acestui concurs la Vocea Romaniei, de un nou dum in viata si visul lui sa se implineaca. A mai sustinut concerte, majoritatea dintre ele fiind cu scop caritabil, un gest care inca o data, dovedeste si sufletul de aur pe care il are aradeanul.

Unul dintre evenimentele cu scop caritabil, demn de toata aprecierea, organizat de Ricardo Caria Entertainment , a avut loc in luna septembrie,  la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul, din Timisoara unde artistul a strans bani pentru copiii nevazatori.

Un suflet portughez care iubeste Romania si locuitorii acestei tari, este o voce de aur, cu un suflet de aur, cu sufletul deschis este Ricardo Caria, vocea Romaniei, aradeanul care ne-a facut sa fim mandri ca suntem aradeni si sa ne mandrim cu un asemenea talent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *