Colaboreaza cu firma de constructii din Bucuresti atunci cand vrei casa ta

Iti construiesti casa visurilor tale si vrei ca totul sa fie perfect? Ca totul sa iasa asa cum iti doresti trebuie sa colaborezi indeaproape cu firma de constructii din Bucuresti care se ocupa de proiectul tau.  Pentru asta va trebui sa alegi o firma de constructii care sa iti respecte punctele de vedere, in asa fel incat totul sa iasa ca la carte. Iata care sunt lucrurile pe care va trebui sa te axezi.

Sistemul de aerisire sau de aer conditionat

Planificarea gresita la acest capitol va duce a aparitia mucegaiului, dar si la un consum prea mare de energie. Daca nu alegi aparatele de aer conditionat bazandu-te pe marimea camerelor, si daca nu dai atentie modului de instalare vei ajunge sa regeti acest proiect.

Planificarea gresita a spatiului de depozitare

Cu exceptia cazului in care planuiesti sa construiesti o casa foarte mare, planificarea spatiului este cruciala. Retine ca indifierent de situatie, vei avea nevoie de spatii de depozitare. Important este unde vei aseza aceste spatii.  Cand vorbim despre dulapuri, ar trebui sa existe cel putin unul in fiecare dormitor si pe holul de la etaj, precum si la parter, langa garaj. Aceste spatii de depozitare trebuie gandite bine, pentru ca altfel iti vor ocupa mult spatiu de locuit, si atunci te vei simti incomod si inghesuit in casa ta de vis.

Planificare gresita a planului casei

Daca vrei sa te implici in constructia casei tale, atunci trebuie sa iei in considerare stilul tau de viata. Trebuie sa iti pui intrebari de la `vei avea copii?` sau `cat timp vei petrece acasa?`sau `la un moment dat imivoi aduce parintii batrani sa locuiasca la mine?`pentru a sti exact ce vei avea nevoie de la casa ta.

Iluminarea

12Este important sa le spui celor de la firma de constructii din Bucuresti daca lumina este importanta pentru tine. Aici vorbesc de lumina naturala, si nu ma indoiesc ca fiecare dintre voi aveti nevoie de o casa luminata si aerisita, nu? Atunci asigura-te ca vei avea ferestre mari, cat se poate de mari, in fiecare camera. In plus, poti adauga si ferestre de tavan, pentru etajul superior, pentru o mai mare eficientizare a luminii naturale.

Ce camera folosesti

Cu siguranta ca te-ai gandit deja ca vrei o camera dedicate jocurilor, ori muzicii, ori vreunei pasiuni de-ale tale, insa atunci cand iti construiest casa visurilor tale, trebuie sa iei in cosniderare cat de mult vei folosi acea camera. De cele mai multe ori, camerele care nu sunt folosite foarte des ajung sa fie de fapt spatii de depozitare a lucrurilor inutile, facand din casa ta o incinta neeficienta. Mai degraba, da camerei respective un scop alternativ, spre exemplu biroul poti sa iti folosesti si pe post de dormitor de rezerva, in cazul in care ai vizitatori prea multi.

Locul dormitorului

Dormitorul, dormitoarele trebuie sa fie asezate in cea mai izolata parte din casa, cat mai departe de holul de la intrare ori zonele cele mai tranzitate din casa. Ideal al ar fi ca dormitorul principal sa nu aiba pereti comuni cu zonele principale ale casei cum sunt livingul sau bucataria. Daca iti vei aseza dormitorul gresit, vei realiza cat de important este somnul pentru buna noastra functionare.

Materialele conteaza

In functie de locul in care construiesti, de conditiile terenului si de dorinta de a proteja mediul, materialele pe care le folosesti conteaza foarte mult. Este important sa discuti cu firma de constructii din Bucuresti pentru a alege materialele de constructii potrivite, in asa fel incat sa eviti infiltratiile de apa, ori degradarea casei din cauza umezelii ori a alunecarilor de teren.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *