COPII accidentati in urma traversarii prin locuri nepermise!

ARAD. In data de 30 octombrie in judetul Arad, au fost accidentate trei persoane care au traversat prin locuri nepermise.

Pe calea Aurel Vlaicu, un o fetita in varsta de 11 ani, pe nume L.B a traversat strada prin loc nepermis si fara sa se asigure, fiind accidentata de un autoturism marca Citroen, condus de D.Daniela, care venea din directia P-ta UTA spre Fortuna.
In aceeasi zi, in orasul Pecica, din pacate, tot o fetita de numai 7 ani a fost accidentata de un autoturism marca Opel Astra, condus  de H.Szabolocs. Fetita a traversat strada in fuga, fara sa se asigure si prin loc nepermis si de aceasta data. Politistii continua cercetarile cu privire la producerea accidentului.
D. Ionel de 41 de ani din Vrancea s-a angajat in traversarea drumului DN.7, prin loc nepermis si fara sa se asigure. Barbatul a fost accidentat de un autotractor marca DAF , condus  din directia Deva spre Arad, de M.Marinica de 44 de ani, din Constanta.
 Inspectoratul de Politie Judetean Arad recomanda : 
– Traversarea NUMAI prin locuri permise, dupa ce va asigurati ca puteti traversa in siguranta!
– Traversarea NUMAI prin locuri special amenajate,dupa ce v-ati asigurat ca puteti traversa in siguranta!
– RESPECTAREA culorilor semaforului! INTOTDEAUNA!
– NU TRAVERSATI strada in fuga! SFATUITI copiii sa procedeze la fel!
– După ce coborâţi din tramvai sau autobuz, aşteptaţi să plece din staţie şi nu treceţi prin faţa sau prin spatele acestuia! S-ar putea ca şoferii să nu vă vadă decât prea târziu !
 – O CLIPA DE NEATENTIA va poate costa viata, atat pe dumneavosatra, cat si pe copiii dumneavoastra!
  ATENŢIE: AUTOTURISMELE POT UCIDE !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *