Copii plangand la Circul Safari! VEZI ce s-a intamplat!

ARAD. Vineri 7 iunie a avut loc Premierea Circului Safari in Arad, in parcarea unui supermarket. VEZI de ce, mai multi copii au plans, la circ! Copiii au plans la Circul Safari

In timp ce parintii asteptau la rand, pentru a lua bilete la circ, s-a inchis ghiseul, pe motiv ca nu mai sunt bilete, iar copiii, care asteptau nerabdatori au inceput sa planga, unii dintre ei intreband: „noi de ce nu mai avem voie”?

Parintii nervosi au adresat doamnei de la ghiseu, de ce au facut atata reclama, daca nu au avut suficiente bilete, insa ea a ramas nepasatoare. „Am venit cu taxiul, pentru a-mi aduce cei doi copilasi la circ, si acum imi spun ca nu mai au bilete” spune o mamica, nedumerita de cele intamplate.

Din fericire, cand au auzit ca si presa este prezenta printre cei care asteptau la rand, doamna de la ghiseu,care initial era foarte nepasatoare, a devenit interesata si a facut rost, ca prin minune de alte bilete, astfel incat toti copiii au avut dreptul sa intre la circ.

Presa aradeana, este alaturi de aradeni, nu pentru cancan, cum zic unii, ci pentru a rezolva si cele mai mici, dar semnificative situatii, cum a fost cea de fata, in care, cel putin 20 de copii au fost fericiti, doar datorita faptului ca s-a aflat ca SI PRESA ESTE PREZENTA ACOLO!

Orice problema ai, orice nelamurire, legata de orasul tau si crezi ca MERITA SA FIE AUZITA/VAZUTA de toti aradenii, trimite pe adresa de email :

andrada.bobis@gmail.com

si IMPREUNA SA AJUTAM pentru o viata, mai corecta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *