CRIMA INFIORATOARE la Vinga!

VINGA. Azi dimineata la Vinga a avut loc o crima ingrozitoare intr-o familie cu doi copii.

Joi dimineata, 27 septembrie ,doi soti din comuna aradeana Vinga au fost gasiti intr-o balta de sange in propria lor casa. Cei doi erau in pragul unui divort, iar aseara cand femeie a venit acasa sa-si ia lucrurile din casa, la insistentele copiilor se pare ca cei doi soti s-au impacat. Din nefericire, nimeni nu avea sa stie ce tragedie urma sa se intample in aceasta familie.

Azi dimineata, cand cei doi copii, baiatul de 15 ani si fata de 17 ani au plecat la scoala, intre cei doi soti s-a iscat o cearta. Barbatul a injunghiat-o mortal cu un cutit pe femeie, dupa care si-a infipt si el cutitul in inima. Fiica celor doi, a primit intre timp un mesaj, se pare ca de la prietenul ei, cu vestea socanta,ea fiind in timpul orelor.

In acel moment, fata a fugit de la scoala, cu inima sfasiata de durere. Baiatul, pana la orele 14.00  nu stia ce s-a intamplat cu parintii lui.

Tragedia s-a intamplat pe fondul geloziei, deoarece din sursele apropiate ale celor doi soti se pare ca femeia traia cu un alt barbat si vroia sa se mute impreuna cu acesta. Sotul, iubind-o atat de mult nu-si imagina viata fara ea.

 

One comment

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *