TAXIMETRIST UCIS la TIMISOARA!

TIMISOARA. Vineri 11 ianuarie, in jurul orelor 16.00 un taximetrist din Timisoara a fost ucis cu bestialitate. Barbatul a fost gasit mort langa masina sa. La fata locului s-au adunat foarte multi oameni, dar mai ales colegi, ai barbatului care suTAXIMETRIST UCIS la TIMISOARAnt ingrozititi de aceasta crima oribila intr-un oras mare, ca Timisoara, in amiaza mare! 

TAXIMETRIST UCIS

Taximetristul a fost gasit injunghiat in zona gatului, pe strada Munteniei. Se pare ca aceasta crima oribila, a fost anuntata chiar de victima, care probabil ca a mai apucat cu ultimele puteri sa-si anunte prin statie colegii, despre aceasta tragedie.

Se pare ca barbatul, in varsta de 46 de ani,care lucra la firma Tudo Taxi ar fi iesit din masina lui, plin de sange. O femeie l-a zarit si a sunat la 112 anuntand politia. Potrivit Pressalert.ro, anchetatorii au gasit atat aur,un telefon mobil, cat si bani asupra taximetristului. Intrucat aceste lucruri au fost gasite asupra victimei, varianta unei posibile talharii, este mai putin probabila.

Revenim cu amanunte!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *