Cu arma de vânătoare fără autorizație !

Săvârșin. În data de 21 august a.c., poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu polițiștii Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Săvârşin au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor de braconaj cinegetic.
arma de vanatoare fara autorizatie
Pe raza unui fond de vânătoare din localitatea Troaş, gestionat de Ocolul Silvic Săvârşin a fost depistat I. Vasile de 56 de ani, care avea în autoturism o armă de vânătoare cu alice, deţinută legal şi 12 cartuşe cu capsele nepercutate.
În urma cercetărilor poliţiştii au constatat că bărbatul a deţinut autorizaţie de vânătoare fără ca aceasta să fie completată şi fără să fie însoţit de pădurarul de vânătoare trecut în autorizaţie.
Din alte verificări s-a stabilit că acesta, în timp ce se afla pe fondul de vânătoare a tras trei focuri de armă la o ţintă.
Arma şi muniţia au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj cinegetic, transport al armei de vânătoare fără drept şi uz de armă letală fără drept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *