Cum și de ce să folosim Noni organic

Sănătatea se clasează pe primul loc când vine vorba de grijile vieții și trebuie să acordăm atenție maximă stilului nostru de viață.

Capacitatea organismului de ase apăra de agenții patogeni este reprezentat de către imunitate. În compoziția sistemului imunitar intră un complex de celule și molecule care funcționează ca un scut în fața agresorilor organismului.

Un organism sănătos este caracterizat printr-un sistem imun puternic. Ca urmare, alegerea unui produs de tip Noni organic ne ajută în cazul imunității dar și în formarea unui stil de viață sănătos.

O  proprietate principală a produsului Noni organic este aceea că are are în compoziție cea mai ridicată concentrație de substanță activă. Printre caracteristici se numără și faptul că normalizează funcțiile celulelor. Îmbunătățirea asimilării nutrienților face parte tot din lista de calități pe care acest produs le deține.

Putem menționa și următoarele efecte pe care le produce produsul Noni organic:

  • are efect antialergenic
  • fortifică sistemul imunitar
  • ameliorează fluctuațiile stării psihice
  • reglează cicul veghe-somn
  • reduce reacțiile puternice la stres
  • reduce posibilitatea formării cheagurilor de sânge

Acest produs energizant se găsește atât în formă solidă cât și în formă lichidă.

Fructul Noni are un gust amar și un miros înțepător, nu prea agreabil. Este originar din Asia și are în compoziție morindin, terpenoizi, seleniu, acubină, alazarină și antrachinone, acid caprilic și capronic, serotonină, scopoletină, proxenaroză și xeronină. Aceasta din urmă este cea mai importantă substanță. Nivelul de acțiune al acestor substanțe este cel molecular.

În cazul în care nivelul xeroninei este subnominal pot apărea răspunsuri  miraculoase în cazul administrării produsului Noni organic.

noni32oxEste de menționat faptul că produsul Noni organic tratează insomnia, scade hipertensiunea arterială și vă poate scăpa de fumat. Are efect în protejarea plămânilor , este folosit cu succes în folosirea tratamentului infertilității și este recomandat și pentru cei care suferă de diabet.

Noni organic este oferit în trei formule:

  • Noni clasic- conține suc concentrat pe bază de extract lichid din fructul Noni dar și apă, fructoză, acid citric, arome naturale, stabilizator și conservant.
  • Noni Extract capsule- se obține din extract uscat concentrat din fructul Noni. Acest preparat mai conține și acidifiant.
  • Noni organic suc hiperconcentrat- are ca bază extractul lichid din fructul Noni. Acestui preparat i se mai adaugă arome naturale și acid citric.

Când spunem Noni organic ne referim la faptul că acest tip de produs realizează verificări  stricte în ceea ce privește proveniența și sănătatea culturilor dar și verificări la modul de preparare. În realizarea produsului Noni organic nu trebuie să se facă intervenții genetice, hormonale sau să se introducă substanțe artificiale.

Dacă doriți să aveți grijă de cea mai importantă valoare a dumneavoastră, puneți calitate pe sănătate și încercați să o mențineți cu orice preț!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *