DATE DISPARUTE! CINE le recunoaste sa sune la 112!

TIMISOARA. Minorele Jura Adriana Simona de 15 ani  si Iosof Raluca-Elena de 16 ani, ambele din Pischia sunt date disparute.

Politistii timisoreni au fost sesizati cu disparitia, in aceeasi zi, a doua minore, dintre care Jura Adriana Simona, in jurul orelor  06.00 a plecat cu autobuzul din localitatea Murani, la scoala din Timisoara, unde invata, iar seara nu s-a mai intors la domiciliu. Semnalmentele fetei sunt: înălţime 160-165 cm,55 kg, corpolenţă atletica, păr negru, tuns mai scurt in partea dreapta si mai lung în stânga, ochi căprui, fără semne particulare. Îmbrăcăminte: pantaloni de culoare albastră, bluză de trening de culoare roz, geacă roşie de făş, fără înscrisuri şi adidaşi de culoare neagră mărimea 38. Tânăra se află sub tratament neuropsihiatric, fiind diagnosticată cu tulburări   emoţionale.

Potrivit pressalert.ro, cea de-a doua minora, ar fi disparut de la spitalului de copii din Timişoara. Iosof Raluca-Elena ar fi plecat în jurul orei 13.30 de la spital fără a avea acordul medicilor, unde a fost internată cu o noapte înainte. Minora şi-a luat hainele din salon, iar când a plecat era îmbrăcată în pijama de culoare albastra, încălţăminte de tip sport de culoare roşie  şi o geacă albă. Semnalmente fetei sunt: înălţime 160-169 cm, 50-59 kg, corpolenţă robustă, păr lung,saten, prins în coadă, ochi verzi,avand un tatuaj pe antebraţul drept :EDY şi un alt tatuaj tribal –fluture pe glezna piciorului drept.

CINE le recunoaste si are mai multe detalii sa sune de urgenta la 112!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *