De ce locuinta dumneavoastra are nevoie de sisteme antiescaladare?

In secolul in care traim securitatea personala si materiala au ajuns sa fie puternic amenintate de tot felul de pericole de ordin uman sau natural. Cu toate acestea, daca inainte de inceputul secolulul XXI masurile de preventive erau minime, iata ca in prezent atat tehnologia cat si inovatia si-au facut loc si in acest capitol. Astazi avem mai multe metode de a ne proteja familia si locuinta incat este o dovada de neglijetna daca nu avem la noi acasa cel putin una din ele. Spre exemplu, tehnologia a venit sa imbunatateasca modul in care ne supraveghem locuinta. De la sistemele de acces cu interfon sau fara pana la sisteme antiescaladare si si tot felul de astfel de inovatii care care fac din casa noastra un sanctuar in care ne putem simti cu adevarat in siguranta.

Spre exemplu, un sistem cu interfon va controla cine intra in curtea sau casa dumneavoastra. Cu toate acestea pot exista tot felul de brese in sistem care sa ne faca vulnerabili in fata hotilor sau intrusilor nedoriti. Cum? Destul de simplu – oricine poate escalada un gard si poate patrunde in casa dumneavoastra cat ai zice peste. Pentru ca acest lucru sa nu se intample, nu o data cei care produc sistemele de acces cu interfon recomanda clientilor si sisteme antiescaladare.

Desi pare a fi ceva foarte complicat, sa stiti ca nu este deloc asa. Aceste sisteme se refera la fasii metalice ascutite care nu pot fi atinse. Practic, nu pot fi folosite pe post de sprijin in escaladare. Aceste fasii sunt fabricate din metale dure galanizate, astfel ca sunt aproape imposibil de taiat sau distrus, cel putin nu in cateva secunde cate ar trebuie sa fie necesare pentru o intrare in efractie. Este nevoie de o forta supraomeneasca impreuna cu instrumentele potrivite pentru le putea taia si indeparta de pe garduri.

Mai mult, pentru a le face complet utile, ele se pot monta atat vertical, pe suprafata gardurilor cat si orizontal deasupra gardurilor.

Desi este foarte posibil sa va indoiti inca de acest produs si sa va intrebati daca chiar aveti nevoie de el, va intreb un singur lucru?  Cat de mult tineti la integritatea familiei si locuintei dumneavoastra?

nu-escalada-6Suficient de putin incat sa neglijati metodele de preventie sau destil de mult incat sa valorificati fiecare informatie pe care o puteti auzi depre acest subiect. Daca va ganditi ca aveti nevoie de un buget prea mare pe care nu il puteti suporta, mai bine mai ganditi-va o data. Dimpotriva, bugetul necesar pentru 50 de metri de gard este egal , sau chiar mai mic decat un salariu minim pentru o luna. Credeti ca securitatea casei si familiei dumneavoastra merita munca dumneavoastra pe o saptamana?

Sigur ca da, merita chiar mai mult.

Alegeti sa investiti astazi in familia sa casa dumneavoastra si nu veti mai avea niciodata de suferit de pe urma tragediilor cauzate de intrusi. Tineti-va familia si casa in siguranta si bucurati-va de viata, asa cum este ea, pentru ca hotii nu ar trebui sa ignorati si indepartati sau cel putin descurajati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *