De la 1 iulie vor calatori GRATUIT !

TIMIS. Conform Hotararii Consiliului Local Lugoj, incepand din 1 iulie 2013, calatoria publica din localitate va fi gratis. Aceasta hotarare, de acest gen este unica in  Romania. AFLA ce a facut ca acest lucru sa fie posibil !

vor calatori gratuitDin fericire, lugojenii au primit o veste buna: vor calatori GRATIS , de la 1 iulie ! Primarul Francisc Boldea a declarat ca recent, o calatorie a costat 60 de bani, insa nimeni nu a calatorit folosind transportul public, fiindca ca aceasta a functionat total neorganizat : fara statii, fara orar si fara trasee exacte, astfel, calatorii au fost mereu dezamagiti de organizare. De fiecare data, cand calatorii vroiau sa cumpere bilete, deseori au ajuns in situatia de-a se intelege cu soferul autobuzului si in aceste conditii, compania de transport nu mai primea niciun ban.

 Primarul Lugojului a declarat ca „exista cerinta pentru transportul in public in localitatea cu o populatie de 46 de mii de locuitori, doar daca acesta va functiona dupa un sistem bine pus la punct. Acesta se va realiza in scurt timp de catre municipalitate: au construit deja mai multe statii de autobuze si mai urmeaza. S-a realizat deja si traseul exact al liniilor si orarul autobuzelor, iar lugojenilor le va sta la dispozitie in mod gratuit din 1 iulie” .

sursa: partium.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *