DEPENDENTA de CIOCOLATA!

Crezi ca si ciocolata poate fi numita o dependenta? Afla acum care este adevarul!

Multi dintre cei care citesc acest articol, au o problema cu poftele excesive de ciocolata. S-a intamplat multora dintre noi sa simtim nevoia de-a manca ceva dulce, ciocolata. Aceste nevoie, sunt niste semne de alarmare, care vin din partea organismului.

Consumand ciocolata simti ca esti mai relaxat, esti mai implinit, dar ADEVARUL este altul. Iti faci rau, singur cu mana ta. De aceea este bine sa tii cont de cateva lucruri:

TREBUIE sa elimini definitiv dulciurile, ciocolata din jurul tau. In casa nu trebuie sa mai exista ciocolata, astfel incat, in momentele cand simti nevoia sa mananci, nu vei avea cum sa mai faci acest lucru. Un al doilea lucru, este evitarea raioanelor cu dulciuri atunci cand mergi la cumparaturi, asa nu vei mai fi „impins” de aceata dependenta sa cumperi dulce.

Nu poti sa nu te bucuri daca primesti cadou o cutie cu ciocolata, insa incearca sa comunici intr-un anumit fel, prietenilor tai, ca eviti sa mai mananci ciocolata si astfel nu vei mai avea parte de astfel de cadouri „dulci”. De apreciat ar fi , ca nici tu sa nu mai faci astfel de cadouri, mai ales copiilor.

Este greu, dar nu IMPOSIBIL!

COMENTEAZA si tu, pe marginea subiectului, si iti raspund cu siguranta!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *