Detectiv de Timisoara cu portofoliu impresionant

Meseria de detectiv particular este destul de noua in Romania. Daca mai de mult oamenii care profesau se mai numeau si politisti de investigatie si faceau parte din organigrama Ministerului de Interne, in prezent, oricine poate deveni detectiv particular in Timisoara sau oriunde in alt oras din tara.  Si inca, poate face asta destul de simplu, pentru ca tot de ce ai nevoie este o pregatire, un curs care sa te introduca in tainele investigatiilor si apoi esti liber ca pasarea cerului. Desigur, la fel ca toti ceilalti politisti de investigatie trebuie sa respecti legea, in primul rand.

Legislatia in vigoare este primul lucru la care trebuie sa fii atent atunci cand te contacteaza un client. Poti investiga pe oricine, la cerere, dar in limitele legii. Nu ii poti viola intimitatea sau sa-i aduci vreun prejudiciu, de orice fel.

Printre cei mai de seama detectivi particulari din tara se afla si un detectiv particular din Timisoara care are un “portofoliu” cel putin impresionant. Pe langa faptul ca a fost angajat de foarte multe persoane fizice, pentru a fila sau a investiga pe cineva, detectivul in cauza a lucrat de nenumarate ori si cu organele de politie, fiind deseori contactat de acestea pentru a-i ajuta in investigatiile care necesitau un civil.

Si cum niciun civil nu poate fi mai bine pregatit pentru investigatii decat un detectiv particular, s-a organizat un concurs pentru ca fortele de ordine sa poata alege cel mai bun detectiv. Desi inca tanar, detectivul s-a descurcat de minune si a reusit sa obtina mai multe cazuri. Dupa cum era de asteptat a rezolvat toate cazurile care i-au fost atribuite, lucru care i-a adus un renume deosebit.

In prezent lucreaza cu diferiti oameni de afaceri si cu persoane fizice care se simt tradati sau inselati.

Daca in cazul persoanelor fizice investigatiile au subiecte mai lumesti, cum sunt filajele sau urmaririle, in cazul firmelor sau oamenilor de afaceri investigatiile se opresc la nivel profesional. Multi oameni de afarcei au angajat un detectiv particular pentru a afla daca partenerii lor de afaceri sunt cinstiti sau ii trag pe sfoara. La fel, majoritatea oamenilor de afaceri si-au dorit sa afle daca angajatii lor le sunt fideli sau daca sunt atat de constiinciosi pe cat par.

Oamenii obisnuiti au apelat la detectiv in cazuri mai profane; fie voaiu sa stie daca sotul sau sotia ii insala fie sa vada ce face copilul lor adolescent cand nu e acasa. Au fost de asemenea, i cazuri in care o persoane fizica a solicitat gasirea unei rude pierdute, sau reintregrirea arborelui genealogic.

Pe scurt, un bun detectiv trebuie sa ajute la descoperirea adevarului, pentru ca altfel slujba lui nu-si mai are rostul. Daca aveti si dumneavoastre indoieli cu privire la partenerii de afaceri,la anagajati sau chiar la membrii familiei, cel mai bine este sa apelati la un detectiv si sa puneti capat dubiilor. Il gasiti usor, pe site-ul sau, unde este mereu disponibil pentru solutionarea problemelor dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *