DIETA grozava cu BANANE! SLABESTI pana la 4,5 kilograme pe saptamana!

Daca ati incercat toate dietele posbile, poate ca aceasta dieta, simpla si la indemana oricui, n-ati incercat-o! ACUM este momentul sa aflati cum puteti slabi, fara mare efort, pana la 5 kilograme pe saptamana, cu BANANE! dieta cu banane
Aceasta dieta, presupune consumarea unei banane si a unui pahar cu apa( la temperatura camerei) la micul dejun. Apa impreuna cu banana, servite impreuna la micul dejun, duc la pierderea in greutate, indiferent ce consumati pe parcursul zilei. Bananele sunt bogate in fibre si provoaca satietate, blocand absorbtia unor carbohidrati. SE CONSUMA DOAR PROASPETE, nu preparate in alt mod.
Cina este recomandata a se lua pana la ora 19.00 si se evita desertul dupa cina. Este acceptat un fruct in cazul in care foamea persista. Sunt interzise produsele lactate si alcoolul ! Singura bautura recomandata alaturi de mese este apa la temperatura camerei. Cafeaua trebuie evitata dimineata pentru un nivel de glucoza stabil. Lipsa lactatelor si a desertului din meniu, reduc numarul de calorii.
 
Micul dejun: una sau mai multe banane, un pahar cu apa la temperatura camerei
Pranz: orice alegere este acceptata
Gustarea : este permis ceva dulce in jurul orei 15
Cina: se poate manca orice, dar sa fie inainte de ora 19.00. Este interzis desertul !
Se recomanda exercitiile fizice. Este important ca in cele doua mese la alegere sa nu se faca excese. Cu ajutorul acestei diete cu banane se pot pierde 4,5 kilograme pe saptamana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *