Diferenta dintre un videograf de nunta din Suceava si un cameraman

Desi cei doi termeni par a avea aceeasi semnificatie, in realitate, lucrurile stau altfel. Cameramanul se ocupa de inregistrare fara a interveni in procesul de editare, pe cand videograful intervine asupra materialelor, ocupandu-se de procedeele artistice.

Dupa cum bine stim, fiecare persoana are stilul sau de abordare. De aceea, un videograf trebuie sa aiba un nivel de creativitate ridicat, deoarece videografia este considerata o adevarata arta.

Oamenii pot avea anumite retineri in fata obiectivelor, de aceea, prezenta videografului trebuie sa fie una discreta, astfel incat musafirii sa se simta in largul lor.

Un videograf de nunta din Suceava se deplaseaza si in localitati invecinate pentru a participa la evenimente, dar transportul se realizeaza de catre client.

Acesta trebuie sa se adapteze la fiecare situatie, deoarece nuntile difera. Mirii sunt diferiti, fiecare are propriile asteptari de la cel mai frumos eveniment din viata lor.

Locatia are un rol fundamental pentru calitatea imaginilor. Spre exemplu, in biserica, calitatea luminii este mai putin satisfacatoare decat intr-un restaurant.

videograf suceavaCeremonia civila este inclusa in pachetul de filmare. Pe langa aparatul performant folosit, se utilizeaza un stabilizator DSLR, pentru ca imaginile sa fie cat mai clare.

Videograful ofera mirilor lavaliere, pentru ca sunetul sa fie unul impecabil. Daca faceti o rezervare, videograful face o sedinta video cu tematica Save the date, pentru a informa toti prietenii in legatura cu data nuntii.

Intreg materialul este prelucrat, poate fi organizat pe capitole, sau in intregime, dupa dorinta clientilor.

Experienta videografului de nunta din Suceava este foarte importanta, acesta fiind familiarizat cu toate setarile aparatului folosit.

Prelucrarea se realizeaza cu bun gust, fara a incarca cu foarte multe efecte. Se incearca pastrarea cat mai autentica a materialelor, intervenindu-se doar acolo unde este necesar.

Pentru majoritatea clientilor, conteaza raportul dintre calitate si pret. Cel mai recomandat este pachetul cu 2 cameramani pe tot parcursul nuntii, deoarece unul singur nu poate surprinde totalitatea momentelor.

In unele cazuri, clientii ofera incredere totala videografului, si nu ofera indicatii despre cum ar dori sa arate materialul, deoarece au incredere in abilitatile profesionale ale acestuia.

Important este sa fiti informati asupra serviciilor de videografie, pentru a sti cu exactitate cum sa alegeti persoana care se va ocupa de filmare.

Filmarea trebuie sa corespunda cu gusturile dumneavoastra, de aceea, discutati orice detaliu cu videograful.

Concluzionand, nunta de vis este cea in care toate aspectele sunt realizate doar de catre profesionisti. Avand in vedere ca petrecerea de nunta este din ce in ce mai moderna, in localuri exclusiviste, exigentele sunt din ce in ce mai mari. De aceea, trebuie sa alegeti cele mai performante servicii de filmare.

Faceti programare cu cel putin un an inainte, deoarece un videograf bun va fi mereu la mare cautare, iar locurile se epuizeaza foarte repede. Organizarea nuntii nu a fost niciodata usoara, dar rezultatele deosebite merita orice efort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *