Distreaza-te cu cele mai noi jocuri societate

In perioada actuala, ne este clar tuturor, suntem mult mai atrasi beneficiile pe care le-a adus evolutia tehnologica, suntem mult mai prinsi in folosirea retelelor de socializare si, desi nu putem sa renuntam la ele, ar fi bine ca din cand in cand sa mai luam cate o pauza.

Sunt multe persoane care isi castiga existenta prin intermediul mediului online, sunt multe persoane care pastreaza legatura cu oamenii lor dragi care se afla la mare distanta de acestia prin intermediul retelelor de socializare. A devenit mult mai comod sa ne dam mesaje, sa ne cunoastem prin intermediul retelelor de socializare decat sa ne intalnim fata in fata si cumva, iata ca in aceasta perioada ne-a si prins bine acest lucru. Insa nimic nu se compara cu timpul fizic pe care il petrecem cu oamenii dragi noua. Sa ii putem strange in brate, sa ne bucuram de zambetul lor sincer si sa ne mai deconectam de la acest mediu online fara de care simtim ca nu putem exista. Inainte se obisnuia mai mult ca oamenii sa se intalneasca atunci cand aveau liber la niste jocuri societate, prin intermediul carora se si distrau, dar si interactionau.

Jocurile de societate nu au neaparat un timp de expirare, nu se demodeaza niciodata si clar sunt cea mai buna solutie de interactionare cu persoanele din jur, mai ales daca vrem sa ne facem prieteni noi. Insa, intr-adevar, sunt mai putin frecventate. Au aparut diverse variante online ale acestor jocuri de societate care se pot juca ori single player, ori multiplayer, insa, realitatea este ca nimic nu poate inlocui beneficiile pe care un joc de societate fizic le are.

Sunt jocurile de societate ideale pentru o seara perfecta in familie?

Sigur ca da! Imagineaza-ti ca este Craciunul si s-au adunat toti in jurul bradului, cu colinde pe fundal, cu mirosul acela nelipsit de portocale, ciocolata calda cu scortisoara si incepeti sa va jucati un astfel de joc. Nimic nu poate fi mai placut si mai distractic. Cine este castigatorul? Cine incepe runda urmatoare? Cine imparte cartonasele? Cine arunca cu zarurile primul?

Totul pare sa fie initial un mic haos, iar apoi totul se organizeaza de la sine si toata lumea este captivata de joc, toata lumea se simte bine ca ii are pe toti cei dragi aproape. Sau imagineaza-ti situatia in care iti chemi prietenii la un astfel de joc, iar acestia aduc cu ei mai multi prieteni, prieteni pe care tu nu ii cunosti. Nu iti va fi greu deloc sa te acomodezi cu ei, va fi totul distractiv si fluid. Veti trece cu totii peste pauzele acelea jenante din convorbire si totul va parea natural. Si, cine stie, poate noul tau prieten este un aliat mai bun si veti castiga jocul.

Avantajul cel mai mare este ca jocurile de societate unesc oamenii, ii indeamna sa interactioneze mai mult, chiar si pe cei nevorbareti si care se acomodeaza mai greu si creeaza o atmosfera de neuitat de care iti amintesti cu drag in serile tacute din viata ta.

Avand in vedere cele mentionate in randurile de mai sus, ia si tu in calcul achizitionarea unor jocuri societate prin intermediul carora vei petrece un timp minunat alaturi de prietenii, familia sau rudele tale. Totul va descurge de la sine si toti vor fi incantati de ideea de a-si petrece seara jucand un astfel de joc interactiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *