DOUA SURORI RAPITE, una gasita moarta!

CARAS-SEVERIN. SOCANT! Duminica seara au fost date disparute doua surori de 14 si 17 ani din Oravita, judetul Caras-Severin.

Disparitia celor doua surori urma sa se termine cu o tragedie. Fetele au fost rapite de un barbat pe nume Iancu Maran, in varsta de 35 de ani, care le-a dus in alta localitate, unde le-a si agresat. Luni dimineata, politistii au mers la locul indicat de suspect, ca ar fi dus fetele. Din nefericire, fata in varsta de 14 ani, a fost gasita moarta, iar sora ei mai mare, era in stare de soc si plina de rani, fiind transportata la Spitalul Judetean din Resita, unde a fost internata in stare critica.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Caras-Severin, barbatul ar fi avut o relatie cu fata cea mare, el mai fiind arestat in anul 2002 fiind acuzat ca a mai violat si ucis o fetita in varsta de 12 ani. Arestat fiind, Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a dat drumul, din lipsa de probe! Poate aucm, dupa inca o viata luata, vor avea suficiente probe, barbatul fiind prins de politisti, pe un scuter, duminica seara, avand arma crimei asupra lui, un cutit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *