Dupa fapta si rasplata !

ARAD. In perioada ianuarie-aprilie 2013 trei tineri din Timisoara , unul din Motru si altul din Petrosani au furat din mai multe locuinte de pe raza municipiului Arad. 

hoti prinsi de politistii Aradeni

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au identificat principalii suspecţi în cazul mai multor furturi din locuinţă, care au avut loc în perioada ianuarie-aprilie a acestui an, potrivit Inspectoratului de Politie Judetean Arad.

Din cercetările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit faptul că, in perioada ianuarie-aprilie 2013, C. STEFAN  de 32 ani, din Timisoara, P. COSTEL  de 21 ani, din Petrosani, G. GABRIEL de 18 ani, din Timisoara, A. I.  de 17 ani din, Motru şi A. AURAS de 30 ani, din Timisoara au sustras, din trei locuinte, de pe raza municipiului Arad, bijuterii si aparatură electronică, în valoare totală de 20.800 lei.
Patru dintre suspecţi sunt cercetaţi şi în alte dosare penale, ei aflându-se deja în stare de arest preventiv. Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru stabilirea şi probarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *